Pàgines

dilluns, 21 de juny del 2021

Projecte del cos humà, classe Tramuntana

Hola a tots i a totes!

La classe Tramuntana hem portat a terme el projecte de medi social i natural del cos humà. Durant la realització d'aquest, hem après moltíssimes coses sobre el nostre cos i hem fet un munt d'activitats. A més, hem tingut el privilegi de rebre entre nosaltres a la Cristina, mare d'en Cesc, que ens ha resolt moltíssimes preguntes, ja que es dedica professionalment al món de la sanitat. 

Al llarg del projecte hem treballat la pell, els músculs, els ossos, els òrgans, l'aparell circulatori, entre d'altres. En grups cooperatius, hem anat resolent diferents missions relacionades amb aquests i hem anat guanyant estrelles en funció de si havíem resolt la missió o no. A les fotografies podeu veure quantes n'hem aconseguit!!

Finalment, hem elaborat arbres genealògics i eixos cronològics. Entenent la importància de la família en el nostre passat, present i futur. Parlant sobre el creixement, quins canvis experimenta el nostre cos a mesura que ens anem fent grans.

Com veieu, hem treballat molt i ens ho hem passat molt bé! Si voleu veure les fotografies de tot l'esmentat anteriorment, feu clic a la següent fotografia!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada